DOSTAVA V 24/72 URAH PO VSEJ SLOVENIJI

Pošiljko prevzamemo pri pošiljatelju in jo v 24 urah predamo prejemniku.
DOSTAVA V TUJINO

Pošiljke prevažamo od vrat pošiljatelja v Sloveniji do vrat prejemnika v tujini.
NAROČANJE PREVOZOV

Spotovani uporabniki sistema SŽ Express,

Želimo se vam zahvaliti za zaupanje, ki nam ga izkazujete ob oddaji vaišh naročil. Po vseh močeh se trudimo, da izpolnimo vaše zahteve in s tem ohranjamo kvaliteten in kakovosten servis naših storitev. Vaše zaupanje nam veliko pomeni, prav tako pa nam veliko pomeni kakovost storitev. Prav zaradi ohranjanja kakovosti naših storitev, smo bili primorani uvesti nekaj sprememb.

Zaradi rasti cen naftnih derivatov na svetovnih trgih in posledično vse dražjega goriva tudi pri nas, smo bili primorani v obračun dodatka na gorivo. Dodatek na gorivo se bo obračunaval kot dodatek na neto cene naše storitve in bo na računu prikazan kot samostojna obračunska postavka. Več dodatnih informacij in način obračuna lahko najdete v priloženem ceniku. Dodatek na gorivo uvajamo že pri obračunu za mesec November.

S prvim decembrom letos, objavljamo tudi nov Cenik za prevoz kosovnih pošiljk po Sloveniji, kot tudi Cenik dodatnih storitev sistema SŽ Express.

Novost je predvsem v razširitvi krajev, kateri sodijo v tako imenovane »oddaljenejše kraje», za katere je dostavni rok med 48 in 72 urami in pri katerih se za prevzem/dostavo obračunava dodatek k Ceniku za prevoz kosovnih pošiljk po Sloveniji.

V upanju, da bo naše poslovanje tudi v bodoče izpolnjevalo vaša pričakovanja, vas pozdravljamo.

SŽ Express d.0.0.
Direktor
Jurij Prebilič

Dopis direktorja