some text

Predstavitev SŽ Express

SŽ EXPRESS d.o.o. je novo ustanovljena družba na Slovenskem trgu, vendar se lastniki podjetja lahko pohvalijo z več kot 15 letno tradicijo izvajanjem prevoznih storitev v Sloveniji .

Ponujamo do okolja prijazen, kakovosten in cenovno konkurenčen cestni prevoz paketnih pošiljk od vrat do vrat po vsej Sloveniji v 24/72 urah ter zelo konkurenčno distribucijo mednarodnih pošiljk v Slovenijo ali iz nje v vse države EU in druge evropske države.

Sistem prevzema in oddaje pošiljk je zasnovan tako, da je do uporabnika prijazen, hiter in zanesljiv. Utečeni sistem telefonskega naročila, črtne kode in možnost uporabe elektronskega voznega lista ter elektronske izmenjave podatkov so tiste odlike, ki nam dajejo prednost pred konkurenco.

SŽ Express deluje v dveh logističnih centrih, ki so v Ljubljani in Mariboru. Z geografsko razdelitev na dva logistična centra, kupcem zagotavljamo hitre in zanesljive prevoze.

Naše prednosti:
strokovno usposobljeno osebje in osebna obravnava vsakega kupca.

Naš cilj:
oblikovanje logističnih storitev, podprtih s sodobno informacijsko tehnologijo in zahtevanimi standardi ob skrbi za čisto okolje.